Rehabilitering

Hur länge ska mitt huvud vara fullt av snor? En fråga jag borde ringa och fråga mina kollegor (fd) på 1177! De skulle fråga vänligt men ointresserat om jag har feber (nä), hur länge jag haft detta (länge, typ 2 veckor), om jag har ont i halsen (nä) och om jag är frisk för övrigt (ja, såvitt jag vet). Sen skulle dom säga att jag skulle avvakta. Om jag tjatade lite hade de sagt att jag kan ju alltid ringa vårdcentralen i morgon. 
Om jag skulle ringa vårdcentralen i morgon så skulle jag själv svara att jag får avvakta. Det finns inget att göra. Dessutom troligen inga tider även om det funnits nåt att göra. Men nu finns ju inte det så, ja, avvakta!
 
My best friend tight now!
 
Så jag fortsätter att snyta mig och tycker synd om mig själv för att jag inte riktigt kan träna. Alltså, jag skulle rent teoretiskt kunna springa. Men, jag har helt igenkorkade bihålor och jag KAN inte hålla på att snörvla och snyta mig när jag springer. Dessutom gör det ont i min hjärna (eller kanske i mina igenkorkade bihålor) så fort jag rör mig oförsiktigt. Nä, springa funkar inte just nu.
Gymmet skulle kunna funka. Men samma där, hålla på med snorpapper där bland allt folk och inte kunna böja på huvudet innan man tror att det nog handlar om en hjärnblödning... Nä det går inte heller.
 
Jag får alltså hålla på med typ promenader! Det som jag normalt kallar för rekreation och som inte tillför nånting mer än möjligen lite kaloriförbränning... Som om jag vore en åldring! Vafan liknar det?? (Ja, jag vet att det är skitfint väder och att promenader är bättre än att sitta still men det tar ju så lång tid...)
 
Jag blir snart galen av detta. Nu får den här j-la snorsjukdomen några timmar till på sig att vika hädan! Efter jobbet SKA jag till gymmet. Utan snor! Några små försiktiga övningar borde gå, typ armar/baxlar (baksida axlar). Då kan jag hålla huvudet uppåt och ganska still...
 
inte utan mitt nässpray...
 
Visa fler inlägg