Thaim over

Jaha, då var det färdigt och klart då. Förutom att sova, ta oss till flygplatsen samt fraktas hem i ett plåtflygplan... fy tusan!
 
a room with a view
 
Bangkok är ju som vanligt kaotiskt och varmt, den här gången väldigt varmt faktiskt men det gör inget. Blir man för varm får man helt enkelt gå shoppa lite så löser det sig med en gång. Kaoset är heller inte särskilt störande, det funkar bra ändå och det är ändå lite ordning i röran.
 
Ingen kaos i vår superfina svit dock. Dubbelt så stor som vår bostad hemma med antagligen den  skönaste sängen i världen. Möjligen för att jag jämför med de i jämförelse kyffen vi bott i övrigt :)
 
Vi har givetvis inte hunnit med någonting, varken tempel, guidad cykeltur eller att slappa vid poolen som jag tänkt. Däremot en sväng till gatan där muay thaibutikerna ligger, någon timma på MBK och desto fler timmar på Siam Center, Paragon, Central World och tusan vet vilka fler ställen. 
 
Man kan tex hitta en skridskobana, i 38 graders värme. Dock inomhus och något svslare.
 
Vi har hunnit äta den obligatoriska hamburgaren på Hard Rock Café, gatumat samt diverse annan mat. Dock inte så mycket som jag tänkt eftersom frukosten var så omfattande att vi inte kunde äta igen förrän fram på kvällen... my Buddha!
 
Bästa maten är utan tvekan på gatan!
 
Jag har gjort en avslutande fotskrapning och pedikyr, tagit med Peter på sightseeing till obskyra kvarter där man absolut inte ska gå upp på andra våning (en gång gjorde jag det med mina kollegor och det höll på att bli riktigt otrevligt), köpt en årsförbrukning (hoppas jag) med sköljmedel samt gymmat flera gånger på hotellets extremt fina gym. Det var otroligt välutrustat och innehöll tom en liten boxningsring om man ville slåss en stund. 
 
Alltså, det är ju rätt osnyggt på en del ställen..
 
Det konstiga är att när vi turnerade runt i två månader lämnade vi en stor resväska på thaigymmet i Hua Hin där vi bodde i början och slutet av resan. Vi tog med det nödvändigaste bara och förutom mina dykprylar och materialet till instruktörskursen fick jag plats med packning för 2 månader i en liten kabinväska. Och saknade ingenting!
 
Det här är faktiskt inte klokt!
 
Nu har vi helt plötsligt 4 gigantiska kollin, samt varsitt handbagage (bla min kaninväska full med det supertunga instr.materialet) och det är obegripligt vad det är i väskorna. Ok, jag har shoppat lite smått. Men vafan liksom... jag ser fram emot att komma hem och se vad det är för nåt där i!
 
Nåväl, nästa gång får vi nog ta lite längre semester så vi hinner göra lite mer. Fast å andra sidan behöver jag ju inte lägga tid på att köpa sköljmedel hemma, oerhört praktiskt!
 
 
Som tur är gillar jag trots allt det jobb jag tvingas göra :)
Visa fler inlägg