Att äta eller inte äta, det är frågan

Hur hamnade jag i en konstig lågkaloridiet. Det är ju löjligt att hålla på med sådant (jodå, jag vet det. Har både massor med högskolepoäng i ämnet samt en kostrådgivningsutbildning). Anledningen är att jag är utless på att (enligt mitt sätt att se det) ha 3 kg som sitter fast och som nu ska väck! 
 
Det är förmodligen likadant för mig som för alla andra att det bara finns en sanning, antingen äter man för mycket eller rör sig för lite om man väger mer än man vill. I mitt fall tränar jag tillräckligt mycket men sitter still hela dagarna på jobbet samt äter som en häst eller två... Det fungerar inte och nu ska det bort fort som satan!
 
Tvärtom mot allt jag tror/vet är vettigt så gör jag det mest radikala jag kan komma på, fortsätter träna och ger fan i att äta mer än det mest nödvändiga. Det är verkligen toppen att äta en liten vattentunn soppa, några halvvissna salladsblad eller omelett av äggvita. Ännu roligare är kvarg med ett par jordgubbar. Allra roligast är en skvätt mjölk i kaffet nån gång om dagen...  Några dagar till ska nog gå innan jag blir galen! Peter har vissa synpunkter angående mitt humör men jag ser inget som helst problem med just det!
 
Nåja, förutom min störda mathållning är det väldigt händelselöst! Jag har insett att jag just nu mest väntar på att mina ögon ska opereras, att Shitkid kommer hem några dagar, att mamsi ska flytta och att jag ska till Thailand (om 67 dagar)! Jag är nog uttråkad... Det brukar sluta med att jag akutbokar en resa eller köper något för dyrt men det ska jag inte göra nu! I alla fall inte idag...
 
Alltså, det kan ju inte bli så mycket bättre än så här...
 
Innan något annat måste jag (snarast) skaffa en cykelhjälm. Fastän det är skitfult. Alternativt sluta cykla. Idag kom två poliser till jobbet och informerade om att en kollega blivit påkörd på väg till jobbet. När hon cyklade och var på ett övergångsställe! Alltså det gick ju inte helt åt skogen men trasig skallbas och diverse andra blessyrer är ganska tillräckligt! Jag som är så trafikfarlig borde inte ens få gå utomhus och verkligen inte cykla. 
 
Helt vill jag såklart ha den översta! Undrar vart den kan hittas?
 
Visa fler inlägg