Rekreationsdykning

Det där med rekreationsdykning alltså! Det var ju så det hela var tänkt från början för min del, gå en liten kurs och sedan findyka lite när det är soligt och lagom varmt i vattnet. Det var en bra tanke! Resultatet blev att jag går den ena kursen krångligare än den andra, läser teori som en galning tills hjärnan blir överfull och jag glömmer sånt jag redan kan, köper hysteriskt mycket dyksaker allt eftersom behoven utökas, släpar bär, blir blöt och kall tills inte en enda kroppsdel fungerar längre och jag nästan vill ta livet av mig i förebyggande syfte...
 
Sjukt avkopplande faktiskt!
 
Dom där findyken som var tänkta från början verkar vara svåra att hinna med men ibland så blir det toppenbra trots allt! Idag tex hade vi räknat ut att vädret skulle bli fint på eftermiddagen och då passade det jtmärkt med en kombinerad dykutflykt och picnic. Mycket trevligt faktiskt och inte tillstymelse till köld eller andra störmoment. Förutom en orm som blev måttligt glad när vi störde middadsvilan så han fick hoppa i vattnet.
 
I morgon börjar nästa kurs som jag ska försöka mig på. Teorin är avklarad och nu börjar lektioner och nya skills att leverera snyggt och prydligt. Vi får se hur det här går, jag är lite skeptisk men min dykmagister som mot alla odds fick mig att bli divemaster påstår att det här borde gå så kanske ändå...  
 
För övrigt händer typ ingenting. Om man inte tycker att det är jättespännande med gymmet, backintervaller, tvättstugan och att fila fötterna med min nya elektriska fotfil för det är väl typ det jag ägnar mig åt hela dagarna. Förutom att jobba då alltså. Det verkar inte finnas någon utväg från just det såvitt jag förstått. Dessvärre. Jag tycker egentligen att det är rätt kul på nuvarande mottagning men det inkräktar lite för mycket på min fritid!
 
Jag förstår inte hur jag kunde leva utan min elektriska fotfil! Veckans bästa investering!
 
Well, det är 188 dagar kvar till Thairesan... Det är väldigt lång tid! Tur att jag ska åka och dyka på vrak i Norge om ett par veckor så jag får göra nåt annat än att fila fötterna i alla fall!
 
 
 
Visa fler inlägg