Pissväder

Helgen är slut. Det gick skitfort som vanligt och nu är det lång vecka. Varannan vecka jobbar jag någon dag mindre är meningen men den var ju dessvärre förra veckan.
 
Vi hann ändå det mesta som var planerat. Utom mitt 1,5 timmas löppass som skulle skett igår. Det ösregnade exakt hela dagen och var extremt motbjudande. Jag känner till allt trams om att det inte finns dåligt väder bla bla men det gör det visst! Det var pissdåligt! Oavsett vad jag skulle klätt på mig. Vi promenerade bort till sickla med gummistövlar, vinterjacka och paraply. Det var vedervärdigt! Särskilt när jag hånskrattade åt Peter som gick omvägar runt alla vattenpölar och jag demonstrativt hoppade igenom en riktigt djup vilket visade sig vara dumt eftersom en sabbotör tydligen haft hål på mina gummistövlar. Resultat: en skadeglad man, blöt strumpa, iskall fot och sur Malin...
 
 
Som tur var åkte vi och dök i lördags innan det blev pissväder. Det var sjukt ovant med alla prylar som ska på och ännu en gång konstaterade jag att jag måste göra något åt min halstätning som håller på att strypa mig, att jag behöver skaffa torrhandskar samt att min dragkedja behöver mjukas upp. Jag måste också komma ihåg att fler kläder = behov av mer bly. Nu var jag visserligen varm men hade svårt att hålla mig på botten.
 
 
I övrigt behöver jag träna på att inte vara paniskt rädd för att få luftvandring ner till fötterna så att de okontrollerat åker upp till ytan med mig efter, det verkar inte hända så ofta och aldrig mig. Men jag har sett en dykkompis helt hjälplös sprattla med fötterna som propellrar i luften och det ser skitroligt ut när det drabbar någon annan... Det är helt klart enklare i ett tropiskt vatten utan alla dessa kläder! 
 
Well, det var nice att dyka i alla fall, trots att det enda vi såg var fisk på ca 3 cm samt sand. Och ett par andra dykare. 
 
Fick mat även denna helg...
 
Idag kommer jag inte ifrån att springa. Oavsett att det regnar. Jag var på gymmet 05.45 i morse för ett benpass och slipper därav långpass idag men 45 min är tanken. Med eller utan regn... Usch!
 
Ska bara jobba klart först...
Visa fler inlägg