Hejdå och tack för allt!

Idag var det äntligen dags att cykla till jobbet igen. Det hat bara blivit 5-minutersturer till Södra station sista tre månaderna, annars brukar jag vara ganska bra på att ta mig fram med cykeln dit jag ska. Om det inte regnar alltså. Eller om jag ska någonstans direkt efter jobbet och inte kan ta cykeln med mig... Well, den här vägen var ju lite ny eftersom jag bodde i Sjöstan sist jag jobbade på Telefonplan. Det visade sig vara uppförsbacke hela vägen dit... Det konstiga var att det inte var lika mycket nedför på vägen hem för jag var lika svettig då som i morse. Mycket märkligt!
 
I vart fall tvingade jag iväg min lekamen till gymmet för en liten reunion när jag kommit hem. Det har inte blivit ett enda pass på drygt två veckor eftersom jag koncentrerat mig helt på att ha öroninflammation. Det går säkert helt utmärkt att gå till gymmet med en sådan åkomma men man vet ju aldrig... Nu är det dock slut på latmasken så det blev ett återbesök och nu hittar jag inget att skylla på så blir väl så illa tvungen att fortsätta antar jag. Gym varannan dag och springa varannan är vad som gäller och det är ingen idé att protestera dessvärre... Jag skämmer ut mig på tjejmilen om 2 månader om jag inte skärper mig så in i he-vete och det vill jag ju helst inte!
 
Jag gillar trots allt gamla skumma källargym bäst, passar en misantrop utmärkt!
 
Därefter var det dags för ett tårdrypande farväl! Min fina torrdräkt har lämnat mig och flyttar till en ny ägare långt borta... Jag tänkte egentligen behållit den och låtit Shitkid ha den när hon ska dyka här hemma men de stackars gångerna kan jag nog låna en dräkt till henne. Hon tjatar inte ihjäl sig om att dyka i ett kallt ogenomskinligt sverigevatten direkt så det ordnar sig nog. Nu fick jag ju dessutom en hyfsad peng att köpa nya dyksaker för. Eller just det ja, jag har ju dyksaksköpstopp i år... Fan!
 
Hej då och tack för mina typ 75 första dyk...
 
Man kan ju inte påstå att hon ser särskilt entusiastisk ut inför sitt första (och hittills enda) torrdräktsdyk!
 
Fast nu har jag sålt både fenor och dräkt som jag hade dubbelt av så det borde väl ge en viss dispens? Ska i alla fall köpa en ny kniv i morgon. Det måste man faktiskt ha, det står tydligt i alla DM-anvisningar, så det så!
Visa fler inlägg