Thaiflytt

Efter en månad på Koh Tao fick det bli dags att flytta och byta ö. Vi tänkte att någon gång måste man ju se något nytt och just nu passade det lite bra eftersom Helena befann sig på Koh Samui därvi aldrig varit. Den här gången var faktiskt färjeresan uthärdlig trots att det inte var helt vindstilla. Jag har annars mått skitilla på den där katamaranen trots sjösjukepiller och får alltid kräkas hela vägen. 
 
Man har aldrig tråkigt med den här!
 
Som sagt, lite försenade men i övrigt frid och fröjd mötte vi upp Helena för lite skvaller, beachhäng och middag. Ev en liten Pina Colada också faktiskt. Väldigt trevligt att ses även om Chaweng visade sig ha stora likheter med typ Disneyland. Eller nåt annat konstgjort samhälle, helt olikt vårt stillsamma Koh Tao där man typ kände halva ön efter någon månad. 
 
Jag fick i alla fall mina Dim Sum så det var ändå helt ok med lite tid i Chaweng
 
Well, nu har vi flyttat till ett lugnare ställe där vi nog blir kvar någon vecka.
 
Vi har hamnat på ett jättefint hotell som visade sig vara rena lyxen jämfört med våra förra ställen. Det är ju lite så att när man är borta i tre månader så ser man till att bo billigt.  Det betyder inte att det är dåligt för man blir rätt bra på att hitta hyfsade boenden som inte är dyra men det är sällan särskilt märkvärdigt.
 
Mitt i princip första shoppingfynd. Efter nästan 2 månader. Rekord big time!
 
På Koh Tao blev det till slut ganska hemskt efter allt regnande. Inget torkade ordentligt och efter en månad har det mesta i princip möglat. Nu är dock allt ordentligt tvättat och ordningen är återställd samt bor vi grannar med muay thaigymmet.
 
En av de snälla tränarna. Han tyckte nog att jag var hanska hopplös men pratade medt thai så han kunde inte säga det till mig
 
Jag följde med några gånger på Koh Tao och det var rätt kul faktiskt, även om jag hade rätt mycket hemska blåmärken och ont exakt överallt efter de där passen. Jag ska nog prova något pass här oxå men håller mig nog i övrigt i det vanliga gymmet. 
 
Nu är det exakt 5 veckor tills vi åker hem. Det är ju helt förfärligt när man tänker på det! Så lite man hinner på tre månader, knappt någon ide att pka så kort tid juh...
Visa fler inlägg